Tallinna Toidumess avab oma uksed 23.–25. oktoobril. Eesti Näituste messikeskuse täidavad Eesti toiduainetööstuse, toitlustuse, hotellinduse, müüjate ja vahendajate esindajad – kokku enam kui 7000 toiduvaldkonna liidrit, otsustajat või alal alustajat. Kohal on toiduprofid lähinaabrite juurest.
Eesti suurim ja pikima traditsiooniga kõiki toiduvaldkondi liitev mess tähistab oma 25. aastapäeva. 1993. aastal pandi alus traditsioonile, milles on peegeldunud Eesti majanduse areng ja muutused ning kus on vahetunud põlvkond oma ala asjatundjaid, ettevõtjaid. Turu avatus, trendide omaksvõtt, tootearendus, tehniline innovatsioon – need märksõnad on Eesti toiduturu ja toitlustuse arengu iseloomulikeks tunnusteks. Toidumessid on läbi aegade olnud kohaks, kus uut toodet või teenust erialapublikule esitleda, kontakte luua ja vanu partnereid taas tervitada.